Ligging Miraflores, Riviera :

Vlak naast Calahonda, 15km ten oosten van MARBELLA

De afstand Malaga airport – Miraflores is volledige via de kust autosnelweg te overbruggen. De rechtstreekse vlucht Oostende/Charleroi/Brussel naar Malaga duurt 2u30 min. Op een kleine 10min rijden ligt Fuengirola (ten oosten van Miraflores) met zijn uitgestrekte stranden en lange vlakke wandeldijk van 7,5 km. Marbella ligt ten westen op 15km. Op 90km (een klein uur rijden) ligt Gibraltar en Algeciras, waar u de overzet kan nemen naar Marokko.


Beschrijving:

LocatieMiraflores & Calahonda zijn vooral rustige plaatsen vol luxe villa's, laagbouw appartementen, vakantie complexen die zich uitstrekken van de kust tot aan de heuvels.
Er zijn tal van leuke op het strand gelegen bars en restaurantjes waar het gezellig vertoeven is. Deze urbanisatie, de diensten en de zon in Miraflores zullen u belonen met hun pracht. De mogelijkheden langs de Costa del Sol zijn werkelijk oneindig ….
In deze regio vindt u NIET het massatoerisme zoals in Benalmadena en Torremolinos of Fuengirola.


Vrije tijd:

Deze zonnige plek heeft alles wat u nodig heeft. Heel dichtbij uw vakantiehuis vindt u tennisvelden, een manège en een golfbaan. Om de hoek zijn er nog 4 andere golfbanen en vele andere op een korte rij-afstand. Miraflores & Calahonda hebben bars en restaurants met voor ieder wat wils, maar niet de grote drukte en niet de grote centra. Er zijn winkelcentra, banken, apotheken en internationale medische centra.


Klimaat en bevolking:

Miraflores & Calahonda zijn populair bij de buitenlanders, de inwoners komen voornamelijk uit Engeland en Noord - Europa. Er heerst een fantastisch klimaat met minder dan 50 dagen regen per jaar. De gemiddelde temperatuur over een heel jaar gezien is 18 graden. De winters zijn er zacht met temperaturen tot 18° en meer bijv. in Februari. De zomers zijn er lekker warm: gemiddeld 30°C / 35°C.

Welkom bij ons

terras1

Wij stellen alles in het werk om er een TOP vakantie van te maken. Het doel
van deze website is om informatief te zijn in alle opzichten.

De zandstranden

image005zandstrand

De stranden hebben stoeltjes en ligzetels en zonne-paraplu’s.
Op deze zandstranden bevinden zich tal van beach bars en restaurants.

Onze ligging

image008

Urbanización                                                                                                                                                                    

“La Rinconada de Miraflores Golf”
Miraflores - Riviera del Sol
Mijas Costa - Provincia Malaga 

Costa del Sol - España