Puerto Banus Marbella

Puerto Banus Marbella

Puerto Banus dankt zijn naam aan Jose Banus, diegene die de haven zijn naam gaf. Vandaag de dag, praten over Puerto Banus is praten over luxe, glamoureuze feestjes en hoge prijzen, maar als je een beetje zoekt, kun je redelijke prijzen voor elke zak vinden.
Banus is de gekozen plek voor vele rijke en beroemde mensen van over de hele wereld, dus als je op bezoek komen houd je ogen wijd open, misschien spot je uw favoriete acteur.
De Puerto Banus wordt omgeven door boetieks en restaurants, en tijdens een wandeling zie je ook een aantal luxe auto's en jachten die moeilijk te vinden zijn ergens anders. Als we op zoek zijn naar iets meer 'down to earth', kunnen we ook diverse cafés en restaurants vinden voor alle soorten smaken, waar we een simpele hamburger en frietjes kunnen eten. Voor degenen die willen kijken naar een film, is er een bioscoop in Puerto Banus, waar ze meestal films in hun originele versies aanbieden.


image001(Tekst en foto’s : BRON = http://www.beleef-andalusie.nl/nl/)

Puerto Banús

Puerto Banús is de mooie jachthaven
net ten westen van Marbella.
Houdt u van luxe en overvloed...


Puerto Banús in Marbella

image002De jachthaven van Puerto Banús, net ten westen van Marbella, is ontwikkeld in het begin van de jaren 70 van de vorige eeuw op een bijzonder mooie plek in Marbella, door een plaatselijke projectontwikkelaar Jose Banús. De prachtige opzet, samen met de onderscheidende stijl, en bovendien in een heerlijk klimaat, heeft gemaakt dat dit een plek is geworden van de internationale Jet Set. Al vele jaren is Puerto Banus, vooral in de zomer, de speeltuin voor de rijkere onder ons en de plek om te zien en gezien te worden.

Puerto Banús is een gebied voor mensen die zich een luxueuze levensstijl, exclusieve winkels en luxe ontspanning aan de Costa del Sol kunnen veroorloven. Vandaar dat u in de jachthaven en het omliggende gebied in overvloed designer boetieks en en luxe restaurants vindt. Weelderig, spectaculair, extravagant en kostbaar zijn enkele van de synoniemen die van toepassing zijn op de glamoureuze feesten en partijen en het nachtleven in illustere locaties zoals het Marbella Club Hotel of Olivia Valere.


Dingen om te doen in Puerto Banús

U vindt in Puerto Banús een breed scala aan restaurants, terrassen en cafés voor alle smaken. 's Nachts verandert de plaats in een glinsterende ontmoetingsplaats voor beroemdheden. De jachthaven zelf geeft onderdak aan enkele van de meest schitterende jachten en in de straten ziet u de meest luxe auto's. Voor wat betreft vrijetijdsbesteding is Puerto Banus de thuisbasis van een Aquarium en een bioscoop met Engelstalige films.


Winkelen in Puerto Banús

Het meest populaire tijdverdrijf in Puerto Banús is waarschijnlijk het winkelen in geselecteerde en trendy winkels. U vindt er bekende designer merken zoals van Gianni Versace, Hermes, Ralph Lauren en DKNY. Veel boetieks verkopen ook kleding van verschillende ontwerpers onder één dak zoals Mic Mac - Armani, Cerruti, Kenzo, Royal House - Valentino, Christian Dior, Pierre Cardin, en Ekseption - Prada, Gucci en Dolce & Gabbana.

Voor de gemiddelde toerist zijn dergelijke merken onbetaalbaar, echter u vindt ook wat meer betaalbare winkels in het nieuwe winkelcentrum Marina Banús en in El Corte Ingles.


image003Uitgaan in Puerto Banús

In Puerto Banús en in Marbella vindt u de meest
geselecteerde en luxe beach clubs en discotheken.
Beach clubs: Suite del Mar, Buddha Beach, Nikki
Beach, Puro Beach, Ocean Club Marbella.
Discotheken: Astral, Babylon, Dreamers Disco,
Bambina, Clave Latina, La Llave, Vanity, Rock Club.


Restaurants in Puerto Banús, uit eten in Puerto Banús

U vindt in Puerto Banús een volledige selectie van restaurants: romantische restaurants, internationale keuken (Thaise keuken, Chinees, Italiaans ...), typisch Spaanse restaurantjes ... Restaurants in Puerto Banus zijn er overigens voor alle budgetten.


(Tekst en foto’s : BRON = http://www.beleef-andalusie.nl/)

Welkom bij ons

terras1

Wij stellen alles in het werk om er een TOP vakantie van te maken. Het doel
van deze website is om informatief te zijn in alle opzichten.

De zandstranden

image005zandstrand

De stranden hebben stoeltjes en ligzetels en zonne-paraplu’s.
Op deze zandstranden bevinden zich tal van beach bars en restaurants.

Onze ligging

image008

Urbanización                                                                                                                                                                    

“La Rinconada de Miraflores Golf”
Miraflores - Riviera del Sol
Mijas Costa - Provincia Malaga 

Costa del Sol - España