Info nationale parken

image001

Sierra de Gazalema – Zahara de la Sierra

Zoek een magische plek die beschrijvingen overstijgt. Het bergachtige, veelkleurig, afgelegen paden, gratie en charme van de natuurlijke omgeving, ... zal u verpakken in een wereld zo bijzonder, dat je nooit meer kan vergeten

Andalusië is de Spaanse autonome gemeenschap met beschermde natuurgebieden. Bezienswaardigheden, zoals het Nationaal Park van Doñana en de Sierra Nevada in Granada, verklaard als "Biosphere Reserve", het natuurpark van Cabo de Gata in Almeria of de Sierras de Cazorla, Segura en Las Villas, het tweede grootste natuurpark van Europa, de Sierra de Grazalema in Cadiz, ... geven dit land zijn eigen charme.

De grote diversiteit aan microklimaten en landschapcontrasten: U kan genieten van de toppen van de Sierra Nevada en de subtropische omgeving van de stranden, het warme voorjaar van de Guadalquivir, de wilde schoonheid van de woestijn van Almeria en het bos vocht in het regenachtige Grazalema.

Elk van de acht provincies van Andalusië heeft een aantal specifieke kenmerken die worden gegeven door de geografische en het culturele erfgoed.

De belangrijkste attractie van het Andalusische landschap ligt in zijn sterke contrasten: bergen en stranden, woestijnen en moerassen, weiden en platteland, alternatieve mediterrane gewassen, weilanden: dit zijn contrasterende landschappen in Andalusië, en heeft een grote verscheidenheid van de klimaten, Andalusië beschikt over een breed scala van soorten vogels, zoogdieren, reptielen ....

De natuurlijke vegetatie, met de aanwezigheid van eiken, dennen, ...

Deze natuurlijke omgeving van Andalusië veroverd bezoekers, zij die actief willen genieten van de voordelen van deze natuur of zij die genieten van de verborgen hoekjes. U zult veroveren !

image004


El Torcal de Antequera

image001

Meer info : http://torcaldeantequera.com/

El Torcal de Antequera is een bijzondere plaats die u doet verrassen met zijn rare en gevarieerde vormen waarin de kalkstenen rotsen door wind en water geërodeerd zijn in de loop van duizenden jaren.


 Sierra Nevada

image002

Meer info : http://en.sierranevada.es/

Het natuurgebied de Sierra Nevada, ook bekend als skigebied, herbergt de hoogste top Spanje, de Mulhacen van 3.482 meter hoog.


 Natuurpark Montes de Malaga

image003

"Montes de Malaga" ligt vijf kilometer ten noorden van Malaga. Het park, aangewezen door de lokale regering in juli 1989, beslaat een gebied van 4.900 hectare.


 Fuente de Piedra

image004

Meer info : http://www.fuentedepiedra.es

Fuente de Piedra natuurreservaat beslaat 1.300 hectare. Het is een thuis voor verschillende vogelsoorten, maar de onbetwistbare koning van allemaal is de roze flamingo.

Welkom bij ons

terras1

Wij stellen alles in het werk om er een TOP vakantie van te maken. Het doel
van deze website is om informatief te zijn in alle opzichten.

De zandstranden

image005zandstrand

De stranden hebben stoeltjes en ligzetels en zonne-paraplu’s.
Op deze zandstranden bevinden zich tal van beach bars en restaurants.

Onze ligging

image008

Urbanización                                                                                                                                                                    

“La Rinconada de Miraflores Golf”
Miraflores - Riviera del Sol
Mijas Costa - Provincia Malaga 

Costa del Sol - España