Welkom bij Miraflores Lawn Bowls Club

image001image002

Miraflores Lawn Bowls Club ligt in de prachtige omgeving van Miraflores Urbanisatie in Mijas Costa aan de Costa del Sol. De Club heeft de faciliteit van twee ongerepte 8 ijsbaan greens, bar, clubruimte en kleedkamers en is omgeven door een zeer mooie tuinen.

Meer info = http://www.mirafloreslbc.com/


Welkom bij Mijas Lawn Bowls Club

De club is net ten noorden van de populaire badplaats Fuengirola gelegen, op slechts 10 minuten ten zuiden van Mijas pueblo, beroemd voor smalle Andalusische straatjes en Mule Taxis. De club werd opgericht in 1989 en gekocht door de leden in oktober 2001, werden vervolgens grote delen van het clubhuis volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. In 2005 werd een uitbreiding van het clubhuis, een voltooide nieuwe bar en keuken, overdekt terras en een nieuwe kleedkamer. Het clubhuis, groen en parkeergelegenheid maken het beveiligde prive-complex. Een nieuwe groene werd gelegd in de zomer van 2009 en is nu een van de mooiste greens aan de Costa Del Sol.

Leden komen drie keer per week - het hele jaar door - en er is altijd een warm en vriendelijk welkom voor nieuwe leden en bezoekers. Er is ook een uitstekende sociale kant aan de Club voor haar leden, en een groeiende programma van wedstrijden tegen lokale en touring partijen uit het Verenigd Koninkrijk die de clubs populariteit weerspiegelt.

De club is lid van de Costa Del Sol Federatie en de Costa Del Sol vereniging van kommen clubs, en is actief betrokken in alle competities georganiseerd en geregeld tussen de aangesloten clubs.

Voor iedereen die de toegang tot de sport kunnen wij een uitstekende begeleiding voor nieuwe bowlers. We hebben ook een aantal gebruikte sets van schalen in goede staat te koop.

referentie: http://www.mijasbowls.org/

image003

Welkom bij ons

terras1

Wij stellen alles in het werk om er een TOP vakantie van te maken. Het doel
van deze website is om informatief te zijn in alle opzichten.

De zandstranden

image005zandstrand

De stranden hebben stoeltjes en ligzetels en zonne-paraplu’s.
Op deze zandstranden bevinden zich tal van beach bars en restaurants.

Onze ligging

image008

Urbanización                                                                                                                                                                    

“La Rinconada de Miraflores Golf”
Miraflores - Riviera del Sol
Mijas Costa - Provincia Malaga 

Costa del Sol - España