Winkelen in Malaga

winkelen-in-malagaVoor de liefhebbers van winkelen zal Malaga een paradijs zijn.

U treft er grote winkelcentra en levendige rommelmarkten.

Een van de belangrijkste winkelstraten in Malaga is de Calle Marques de Larios. Met vele modezaken en cafes en die zich uitstrekt tot aan de drukke Plaza de la Constitucion. De grote moderne winkelcentra treft u aan de rand van Malaga aan, alhoewel de meest centrale wijken zelf ook een goede selectie van winkels bieden, met name rond de districten van Pedregalejo en El Palo, dicht bij het centrum Malaga. De meeste winkels zijn de hele dag open, tussen 10.00 en 20.00. De kleinere winkeltjes gaan vaak tussen 14.00 uur en 17.00 uur dicht. Op zaterdag gaan de winkels eerder dicht en de meeste zijn op zondag niet geopend.


Winkelcentra in Málaga

Centro Comercial Los Patios
Adres: Carretera de Cádiz, Málaga, 29004, Costa del Sol, Spanje
Het winkelcentrum ligt in het westen van Malaga, Centro Comercial Los Patios is een populair winkelcentrum met talrijke winkels, samen met een aantal bars, waar bezoekers kunnen ontspannen en genieten van een drankje.

El Corte Ingles
Adres: Avenida de Andalucia, 4-6, Malaga, 29006, Costa del Sol, Spanje
El Corte Ingles is bekend in heel Spanje als een van de beste winkels, vergelijkbaar met de Bijenkorf. Deze keten van winkels biedt een collectie van mode, cosmetica, kinderspeelgoed, elektrische goederen, meubels, boeken en een uitstekende supermarkt. Parkeergelegenheid is ook beschikbaar.

Felix Sáenz
Adres: Plaza de Felix Sáenz, Malaga, 29005, Costa del Sol, Spanje
Dit historische winkelcentrum ligt in de oude binnenstad van Malaga, Plaza de Felix Sáenz is een warenhuis dat dateert uit de late 19e eeuw. Dit populaire winkelcentrum herbergt een breed scala van producten, waaronder kleding, cosmetica, kappers, elektrische apparaten, muziek en tal van artikelen voor de woning.

Centro Comercial Malaga Plaza
Adres: Armengual de la Mota, 12, Malaga, 29007, Costa del Sol, Spanje
Tel: +34 952 61 4040
Centro Comercial Malaga Plaza ligt in het stadscentrum van Malaga en beschikt over een schat aan designer-mode. Naast de mogelijkheden om te winkelen, er is een uitstekend restaurant waar bezoekers kunnen genieten van een uitstekende selectie van gerechten.

Centro Comercial Rosaleda
Adres: Avenida Simón Bolivar, Malaga, 29011, Costa del Sol, Spanje
Centro Comercial Rosaleda is een populair winkelcentrum, vlakbij de Malaga voetbalstadion gelegen in het centrum van de stad. Met een grote supermarkt en een groot aantal winkels met topmerken. Centro Comercial Rosaleda heeft ook een bioscoop met meerdere zalen. Parkeergelegenheid is ook beschikbaar.

Mercado Central de Atarazanas
Adres: Atarazanas, 8, Malaga, 29005, Costa del Sol, Spanje
Dit marktgebouw ligt in de oude stadswijk van Malaga en is zeker een bezoek waard. Deze interessante markt beschikt over een schat aan vlees, vis, lokale groenten en fruit en overige lokale producten.

Mercado de Salamanca
Adres: San Bartolome, 1, Málaga, 29013, Costa del Sol, Spanje
Deze markt, gelegen in het El Milinillo gebied van Málaga, is een bekende Malaga markt. Een breed scala van top producten is beschikbaar, waaronder vers vlees en vis, lokale groenten en fruit, samen met een scala aan kruiden.

Mercado del Carmen
Adres: La Serna, 17, Malaga, 29002, Costa del Sol, Spanje
Bezoekers van Mercado del Carmen zullen genieten van het winkelen in deze populaire markt. Er is een prachtige ambiance en een uitstekende keuze van de goederen, met inbegrip van top kwaliteit vis.

Welkom bij ons

terras1

Wij stellen alles in het werk om er een TOP vakantie van te maken. Het doel
van deze website is om informatief te zijn in alle opzichten.

De zandstranden

image005zandstrand

De stranden hebben stoeltjes en ligzetels en zonne-paraplu’s.
Op deze zandstranden bevinden zich tal van beach bars en restaurants.

Onze ligging

image008

Urbanización                                                                                                                                                                    

“La Rinconada de Miraflores Golf”
Miraflores - Riviera del Sol
Mijas Costa - Provincia Malaga 

Costa del Sol - España